ВУЗФ с две награди за новаторски подход във висшето образование

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) бе отличено като един от новаторите в образователната сфера в България. Бизнес университетът получи две награди от тазгодишното издание на класацията „Новатори в образованието“ 2017. Тя се организира от ERP Аcademy и представя личности, проекти и иниациативи, които променят представата ни за образование, създават нови възможности за усвояване на знания и правят ученето по-достъпно и стойностно за повече хора и имат най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи и технологични решения.

В тазгодишното издание участваха над 50 иновативни проекта в сферата на образованието, като най-добрите от тях бяха отличени в 5 категории – „Деца“, „Училища“, „Обучения“, „Университети“ и „Благотворителност“.

В категорията за университети ВУЗФ спечели второ място за новаторски методи в преподаването, като на трето място по иновативност в същата категория журито постави една от магистърските програми на университета – „Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресурси в ИТ индустрията“.

Това е поредното признание за новаторски образователен подход, което ВУЗФ получава. През 2016 година бизнес университетът спечели приз и в годишните награди на Българската асоциация за управление на хора за най-добър проект за интегриране на образованието в бизнес. До края на годината ВУЗФ предстои да поднови и британската си акредитация BAC, която е международно признание, че дадено висше учебно заведение предлага висококачествено образование и съвременни методи за преподаване.

Ето и класация с всички новатори в образованието за 2017 г.:

Категория „Деца“:

1. Стамена Христова, Learning English is Fun!
2. Кубче „Трансформърс“ – Виолета Панайотова и Катя Ганчева
3. Петя Данева, „Академия на знанието” във Варна

Категория „Училища“:

1. Daskal.eu
2. Голямото приключение „ОТ МЕН ЗАВИСИ” и Емилиян Кадийски – Враца Софтуер Общество
3. Станимира Христова – „Местенцето” и „Игрици.БГ”

Категория „Университети“:

1. Проект NEWTT – „Нов път за нови таланти в образованието”, проект на Фондация „Заедно в час“, Министерство на образованието и науката и Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”
2. Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)
3. Магистърска програма „Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресурси в ИТ индустрията“

Категория „Обучения“:
1. СофтУни
2. Дарин Маджаров, Уча.се
3. Университет за деца и Академия Телерик

Категория „Благотворителност“:
1. Хакатон – Бургас
2. Благотворителна инициатива „Бъдители“
3. LoveGuide

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Сподели
 

[sg_popup id=8]