Примерни кандидатстудентски изпити за УНСС – онлайн решаване (безплатно)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Какво представлява примерния изпит?
Примерният изпит за кандидат-студентите в УНСС предоставя възможност те да проверят знанията си с определен набор от въпроси. Структурата на симулационния изпит наподобява тази на истински ЕПИ/ЕлЕПИ, като разликата е по отношение на броя въпроси и съответно – общото време за работа.

Важно:
Примерните кадидатстудентски изпити се състоят от 8 или 20 въпроса, но истинските ЕПИ и ЕлЕПИ се състоят от 80 въпроса – 20 въпроса от Модул 1 „Български език и езикова култура“, 20 въпроса от Модул 2 „Математика – основи“ и 40 въпроса от трети модул, специфичен за избрания от кандидат-студента изпит (Математика, Български език и литература, История на България, География на България).

Какво означават показаните резултати?
След приключване на примерния изпит ще видите екран с процент на дадените от Вас верни отговори. Имате възможност да започнете нов примерен изпит или да видите на кои въпроси сте дали грешен отговор. Верните отговори на тези въпроси целенасочено не се показват, за да имате въможност да се пробвате отначало.

Важно:
Тези резултати са само с информативна цел – оценяването при истинските ЕПИ и ЕлЕПИ е на различен принцип и при тях ще получите интегрирана оценка по шестобалната система, която не се визуализира веднага след изпита, а ще можете да проверите в уебсайта priem.unwe.bg след вход с Входящ номер и ЕГН.

ИЗБЕРЕТЕ ПРЕДМЕТ ЗА РЕШАВАНЕ НА ОНЛАЙН ТЕСТ:

Универститет за Национално и Световно Стопанство
  • тел. (02) 8195 211; факс (02) 962 39 03
  • телефонна централа (02) 8195
  • адрес: 1700 София, Студентски град „Хр. Ботев“, УНСС
  • сайт: www.unwe.bg
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Сподели
 

[sg_popup id=8]