friendly link - friendly link - friendly link - friendly link - friendly link - friendly link - friendly link - friendly link - friendly link

Blog

Вероятно този въпрос мъчи повечето зрелостници. Сигурно се питате: “Какво да правя?”, “Да ходя ли на уроци?”, “Къде да намеря информация – може би в Интернет!?”, “Кой може да ми помогне?” или пък дори не се и замисляте, защото смятате да преписвате и сте сигурни, че ще успеете.

Отговора на всички тези въпроси или поне на част от тях е МНОГО УЧЕНЕ. Да, сигурно ви звучи познато и сигурно вече ви е писнало да го чувате, но колкото и да го отричате – това е единственият начин да си вземетематурите с хубави оценки и след това да се порадвате на студентския живот.

За съжаление нищо няма да научите нито в Интернет, нито с хленчене, нито по кафетата..

Спекулации относно броя на матурите и тяхното съдържание ще има винаги, но за да сте спокойни просто трябва да залягате над учебниците.

Колкото до частните уроци – да, струват пари, но ако смятате, че няма да се справите сами или просто ви трябва някой, който да ви “ръчка”, за да учите, не се колебайте и не се мотайте много дълго… все пак Матури 2015 наближават.

Също така не подценявайте себе и знайте, че всеки би могъл да се подготви и сам стига да има малко воля и самодисциплина и да си вземе няколко сборника с тестови задачи и правила.

В крайна сметка всичко зависи от вас!

Вижте датите за провеждане на Матури 2017г.

Вижте учебно-изпитната програма по:

Критерии за оценяване на матура:

[su_box title=”Допълнителни материали за подготовка за матура 2017 и кандидат-студенти 2017″ box_color=”#3337a5″ title_color=”#ffffff”]

[su_box title=”Тук може да намерите примерни тестове за Държавни Зрелостни Изпити (Матури).” box_color=”#4f8185″]

love doll swiss replica watches
Replica breitling navitimer Replicas Breitling replica Silverstone Tag Heuer Rolex Replica replica breitling professional Replica breitling superocean watches Replica rolex submariner band replica Hamilton Uk fake rolex for sale copy Best Quality Audemars Piguet Imitations